• STICOS KURSABONNEMENT

  • Kurstimene du må ha – til en pris du kan like

Kurs når det passer deg


Sticos Kursabonnement gir deg lavere kostnader for kurs og etterutdanning. Betal en fast månedspris og ta så mange kurs du vil! Vi hjelper deg med å fullføre dine etterutdanningskrav og gir deg forutsigbare kostnader knyttet til kompetanseheving.

SLIK FUNGERER DET SE VÅRE KURS

Card image cap

Få tilgang til kvalitetskurs

Ta så mange klasseroms- og nettkurs du vil, også utover det autorisasjonen krever. Vi har en stor portefølje og oppdaterer kursutvalget hvert halvår, slik at du kan holde deg oppdatert på det siste. 96 % av kursdeltakerne sier de er meget eller svært fornøyde med kursene våre.

Se våre kurs.
Card image cap

Kompetanseheving koster

Kurstimene én regnskapsfører trenger på tre år koster fort 60 000 kroner. Med Sticos Kursabonnement kan du redusere kurskostnadene betydelig. Velger du kurs på nett, slipper du også unna kostnader til reise og opphold.

Card image cap

Bestem selv med nettkurs

Mange av våre mest populære kurs får du også som nettkurs. Da trenger du ikke sette av bestemte dager, men du kan ta dem akkurat når du vil. Du kan også dele opp nettkursene i mindre bolker og fordele dem slik det passer inn i timeplanen din.

Se våre nettkurs.

Slik fungerer det

Sticos Kursabonnement bidrar til forutsigbare kosnader knyttet til kompetanseheving. Vi hjelper deg med å fullføre dine etterutdanningskrav uten stress og mas.

1. Bli kursabonnent

Bli abonnementskunde ved å ringe oss på 73 56 00 05 eller
bestill kursabonnement her
.

2. Velg og vrak blant alle kursene

Du melder deg fortløpende på kurs via kurssiden, telefon 73 56 00 05 eller e-post, kurs@sticos.no. Bekreftelse får du på e-post. Du får også kurspresentasjonen på e-post i god tid før klasseromskursene starter.

Se våre kurs

3. Få oversikt over kurstimene dine

Autorisasjonstimene dine blir automatisk registrert hos oss, slik at du alltid har oversikten. Bare husk å være innlogget på "Min side" når du melder deg på kurs. Etter kurset får du tilsendt elektronisk kursbevis.

Praktisk informasjon

Pris

Én pris, uansett type og antall kurs. Enkelt å forholde seg til for den som skal budsjettere og planlegge for å holde kostnadene nede. Jo flere i bedriften som har kursabonnement, desto bedre priser får dere.

Sticos Kursabonnement

1.-3. abonnent

1095,-

per bruker/måned

(4.-6. abonnent: 995,-. Fra 7. abonnent: 895,-)

  • Så mange kurs du vil
  • Klasseromskurs
  • Nettkurs
  •  Stort utvalg kurs
  • Oversikt over dine kurs
Kjøp nå

Prisene er inkludert mva.1, servering (lunsj), tilgang til alle ordinære kurs, e-kurs, brukerforum og kursdokumentasjon. Prisene forutsetter binding i tre år. Fakturering skjer årlig.

1 En forholdsmessig andel av oppgitt pris er avgiftspliktig. Av den grunn er det beregnet 25 % merverdiavgift på den delen av abonnementsprisen som dekker servering og tilgang til nettkurs.